Tankefelt terapi


Tankefeltterapi - mod ubehag i krop og sjæl
Tankefeltterapi kan på en effektiv og hurtig måde være med til, at forbedre både din fysiske og psykiske sundhed. Har du interesse i at forbedre din sundhed, så kunne tankefeltterapi måske være noget for dig. Så læs mere om tankefeltterapi her, og bliv klogere på hvad tankefeltterapi er?

Tankefeltterapi, som også kaldes TFT, er en kombination af østens viden om kroppens energisystem, der er beskrevet igennem meridianer, og vestens psykologiske samtaleterapi. Ved tankefeltterapi forstærkes meridianstimulering igennem et mentalt fokus. Det vil sige, at mens klienten mentalt fokuserer på et fysisk eller psykisk ubehag, så anvendes der ved tankefeltterapi samtidigt et udvalgt antal akupunkturpunkter (meridianpunkter). Disse meridianpunkter stimuleres med lette bankebevægelser hvorved det fysiske eller psykiske ubehag bliver forløst.

Tankefeltterapi blev i 1980 udviklet af den amerikanske psykolog, Dr. Roger Callahan. Tankefeltterapi er en hurtig og unik metode til at behandle både fysisk og psykisk ubehag. Tankefeltterapi kan bruges til behandling af rigtig mange lidelser og ubehag i krop eller sjæl, og succesraten er omkring 90 % med tankefeltterapi.

Ved tankefeltterapi opnås der ofte forbløffende resultater, og det sker overraskende hurtigt og smertefrit. Så tankefeltterapi henvender sig til alle, der gerne vil have øget sundhed og behandlet noget fysisk eller psykisk ubehag